Diensten

VSL Advocaten beschikt over uitgebreide vakkennis en creativiteit op het gebied van arbeidsrecht, familie- & erfrecht en ondernemingsrecht. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij conflictvermijding het uitgangspunt is. Mocht het toch tot een juridische procedure komen dan beschikken onze advocaten over de alle beschikbare know-how om uw procedure succesvol te doorlopen.

Arbeidsrecht

Bij VSL Advocaten bent u aan het juste adres als het gaat om arbeidsrecht. Of u nu een arbeidsconflict heeft of moet reorganiseren, VSL Advocaten beschikt over de juiste expertise om u verder te helpen.

Familie- & erfrecht

Familie- & erfrecht zijn vaak gevoelige zaken. Wij van VSL Advocaten beschikken over de know how om u van dienst te zijn met bijvoorbeeld het beƫindigen van uw huwelijk of het afwikkelen van het testament.

Ondernemingsrecht

Als ondernemer heeft u te maken met het aannemen van personeel of misschien wel het afwikkelen van een faillissement. VSL Advocaten beschikt over de juiste kennis en creativiteit om de juiste oplossing voor u te vinden.